Vigtigste / Smør

Del dette

Smør

Dette produkt kan ikke leveres til din region

Du sparer 34 ₽

tak!

Vi stræber altid efter det bedste for at glæde vores kunder med de mest gunstige priser..

Med venlig hilsen Wildberries onlinebutik.

Føjet til venteliste

Lær om optagelse

Kommer snart

Sammensætning

Beskrivelse

Olie urtekompleks i ampuller mod hårtab har en øget styrkeeffekt. Hver ampul indeholder afbalancerede aktive stoffer: plantekeramider, sojabønneolie, burdockolie, vitaminkompleks (A, E, F), brændenældeolieekstrakt, hvedekimolie, mælke tidselolieekstrakt, hybenolie, rosmarinolie, solbærolie, climbazole antioxidant kompleks.

Oplysninger om tekniske egenskaber, leveringssæt, produktionsland og produktets udseende er kun til reference og er baseret på de senest tilgængelige oplysninger fra producenten

tak!

Vi stræber altid efter det bedste for at glæde vores kunder med de mest gunstige priser..

Ampuller af bedstemor agafia anmeldelser

Olie honningplantekompleks i ampuller til hårstyrke og vækst giver intensiv hårpleje. Hver ampul indeholder afbalancerede aktive stoffer: planteplacenta, sojabønneolie, cedertræsnøddeolie, agaveolieekstrakt, hvedekimolie, rød peberolie, kongelig gelé, propolisolieekstrakt, bi-brødolieekstrakt, kamilleolie, climbazol, antioxidantkompleks.

Honningplantekomplekset anbefales til alle hårtyper.

Produktet har bestået laboratorietest ved TsNIKVI fra Ruslands sundhedsministerium.

Anvendelse: Massér indholdet af en ampul på hovedbunden og håret ved rødderne. Brug en badehætte for bedre absorption af produktet. Lad det være i 30-40 minutter. Vask derefter dit hår med din sædvanlige shampoo. Påfør 1-2 gange om ugen i 2-3 måneder.

Volumen: 7 ampuller på 5 ml
Producent: Rusland, "Første løsning"

Anmeldelser (7)

1 indlæg

Vil du give din feedback? Det er nok at tilmelde sig.

Ampuller til hår Granny Agafias opskrifter Honningplantekompleks

Ved at kombinere moderne udvikling inden for kosmeceuticals og folkemæssige opskrifter fra den sibiriske urtelæger Agafya Ermakova, har vi skabt helbredelses-serien "Agafias førstehjælpssæt" til dig. Olie honningplantekompleks i ampuller til hårstyrke og vækst giver intensiv hårpleje.

Hovedaktive ingredienser:

Propolis olieekstrakt genopretter hårglans, regulerer talgkirtlenes aktivitet, beskytter mod de skadelige virkninger af farvning og perming.

Hvedekimolie er rig på F-vitamin, takket være hvilken det fremmer cellegenerering, beskytter hovedbunden mod miljøets skadelige virkninger.

Olieekstrakt af bi-brød er pollen fra planter, der indsamles af en honningbi, pakket i cellerne i kamme og mælkesyrefermentering. Biavlere kalder bierbrød, som taler om dets særlige gavnlige egenskaber. Perga - ekstremt rig på rutine (vitamin P) takket være dens nærende og regenererende egenskaber har pollen en god effekt på hårstrukturen og hårsækkene.

Rød peberolie stimulerer blodcirkulationen og fremmer dybere penetration af helbredende stoffer.

Påføringsmetode: Massér indholdet af en ampul på hovedbunden og håret ved rødderne. Brug en badehætte for bedre absorption af produktet. Lad det være i 20-30 minutter. Vask derefter dit hår med din sædvanlige shampoo. Påfør 1-2 gange om ugen i 2-3 måneder.

I 1 pakke: 7 ampuller på 5 ml.

Ingredienser: peraga olieekstrakt, propolis olieekstrakt, royal gelé, kamilleolie, agaveolieekstrakt, rød peberolie, hvedekimolie, cedertræsolie, placenta, climbazol, antioxidantkompleks

"Opskrifter af bedstemor Agafia" / Honning-urte-kompleks til hår Agafias førstehjælpsserie
7 ampuller til styrkelse og vækst af hår


Zepe 12. februar 2016

Pakken indeholder detaljerede oplysninger om faste nyttige olier og nyttige ekstrakter, beroligende og antiinflammatoriske: olieekstrakt af propolis, rød peber, hvedekim, cedertræ, sojabønner samt et kompleks af antioxidanter og 1% climbazol. Jeg fandt hurtigt ud af, at dette er et effektivt svampedræbende middel, der bekæmper skæl, beroliger huden, antibakteriel, reducerer afskalning og kløe. Har ingen bivirkninger og allergier. En gang, da jeg farvede mit hår, fik jeg en allergi, så det er vigtigt for mig ikke at få allergi, fordi du kan forblive skaldet.

Jeg vil kort liste olierne og ekstrakterne:
Hvedekimolie - har en gavnlig virkning, blødgør og nærer perfekt, beroliger irriteret og følsom hud.

Kamille - gendanner struktur, heler alvorligt beskadigede tråde og beskytter mod sprødhed.

Cedertræ - giver utrolig volumen, eliminerer skæl, beskytter enderne mod opdeling.

Olieekstrakt af bi-brød - gendanner hår, tilføjer glans.

Rød peberolie - forbedrer blodcirkulationen, styrker og fremskynder væksten.

Propolis-ekstrakt - antimikrobielt, hjælper med at forhindre skæl, styrker hårsækkene, stimulerer vækst og glans.

Royal gelé - mod hårtab og til vækst af nyt hår og giver glathed.

Ampullerne er lavet af plast, volumenet er ikke stort, kun 5 ml er selvfølgelig ikke et lægemiddel. Kun til hår. Jeg vil opbevare dem på et natbord, der er bare en normal temperatur for dem og utilgængelige for små børn. Jeg tror, ​​det vil fungere for mig. Så efter at have mødtes detaljeret besluttede jeg at prøve det, ampullen åbner let, mærker straks urtelugten såvel som honning, cedertræ og behagelig kamille, faktisk ikke modbydeligt, som om det endda lugter af brød. Farven er mørk guld, en enkelt dosis er meget praktisk at bruge, jeg er sikker på, at den vil blive reflekteret positivt.

Hvordan jeg brugte det: Jeg skar den øverste del af og klemte den ud, påførte den med massagebevægelser i hovedbunden og håret, det viste sig at være meget simpelt, jeg brugte to på én gang, da en ampul ikke var nok for mig.

Så satte jeg et badehætte på og skjulte mit duftende hår, så produktet blev bedre absorberet.

Hårpleje med ampuller Agafias førstehjælpskasse Urtekompleks mod hårtab

Jeg købte dem helt ved et uheld, tiltrak en dejlig og behagelig pakke) Før jeg købte disse ampuller, var jeg skeptisk over for fonde med en så latterlig pris, jeg troede altid, at det var bedre at købe noget dyrt, men godt end billigt og ineffektivt) Jeg tror du vil forstå mig

Men for 2. gang køber jeg disse ampuller! (de første var til styrkelse)

Jeg kæmper ikke med hårtab, jeg har det godt i denne henseende, men jeg synes, det er nyttigt til forebyggelse.


Sammensætning: (ibid ansøgning)


Olien har en behagelig lugt, den lugter af græs, og det syntes mig, at jeg gik med mynte med glæde. Jeg anvender denne olie 2-3 gange om ugen i mindst en time, mit hår bogstaveligt talt "drikker" alt.

Sådan ser ampullerne ud (de er ikke glas, de åbner let)


På en note! vær ikke bange for det, efter at dit hår er vasket, forbliver det ikke fedtet! meget godt vasket med shampoo til en eller to!

1. bemærkelsesværdig glans
2. forstærkning
3. mad
4. Det ser ud til, at håret er blevet mere voluminøst

Pris: ca. 150 rubler (og hvor mange plusser)
Testperiode: ca. 2 måneder
Bedømmelse: 5 ud af 5

Anmeldelser om komplekset mod hårtab - opskrifter af bedstemor agafia agafia førstehjælpskasse

Jeg elsker generelt olier. Ampullerne er gode, de fungerer, hårets tilstand forbedres. Derudover er en kompakt æstetisk emballage, ampuller nemme at bruge. Jeg gør dette: Jeg åbner ampullen, drypper lidt på min håndflade, smører den på min hånd og gnider den med fingrene ind i hovedbunden, resten på håret. Påføringstid - 3 minutter, så er hætten på hovedet, og alt er ok. Jeg anbefaler - godt resultat for latterlige penge

Jeg kender ikke andre, men for mig er det et mirakel. Bare prøve!
Håret klatrede i 4 måneder, og der var ikke noget håb, kun tre hår hang. Træk bare og bliv altid i din hånd.
Så jeg bestilte, efter at have prøvet alt i verden.
Og! Dette er noget. Efter den første påføring og vask blev der ikke tilbage noget hår i hånden!
Nu vil jeg købe konstant. Prisen er meget overkommelig i modsætning til dyre og ineffektive midler!
Også når det var meget nyttigt bedstemors shampoo fra tab)))
Glem naturligvis ikke vitaminer internt, hvis tabet ikke skyldes sygdomme..
Tak butik for at have sådanne produkter! Den eneste ting er ikke klar, før levering generelt var gratis, nu 39 UAH.))))

Granny Agafias opskrifter - anmeldelser om kosmetik

Natasha
Chelyabinsk-ekspert

Vi har allerede skrevet om denne balsam, men jeg vil også dele mit indtryk.

Flot rør med en afskærmelig hætte, hullet er forseglet med en folie membran. Volumen 75 ml. Pakket i en papæske med en folder med en kort kommentar og traditionelle folkemusikopskrifter.

BESKRIVELSE AF FREMSTILLEREN: Balsam med cedertærmælk, fyrresin og sennepsolie

På grund af det høje indhold af vitamin E og F fugter cedermælk intensivt, blødgør korn og beskytter føddernes hud.

Ingredienser: Aqua, Pinus Sibirika frøekstrakt (cedertærmælk), glycerin, Butyrospermum Parkii (sheasmør), Linum Usitassistfrøolie (linolie), isopropylpalmitat, vegetabilsk olie, Cetearylalkohol, Cetylestere, glycerylcearylstearat, natrium Pinus Palustris Wood Tar (fyrresin), Brassica Alba Seed Oil (sennepsfrøolie), Carbomer, Urea, Parfum, Citronsyre, Sorbinsyre, Benzylalkohol

AF DIG SELV: Balsam af lys sennepsfarve, har en delikat, luftig struktur. Tykt, fedtet, absorberes hurtigt.

Blødgør og nærer tørre fødder perfekt.

Dufter diskret, urtearoma med en bitterhed, men meget let, knap mærkbar selv.

Smukt produkt, absolut værd at købe.

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 6 Nej 0

Natasha
Chelyabinsk-ekspert

Jeg vil dele min glæde med denne maske:

Indeholder 100% naturlige ingredienser

Fytoaktiv ansigtsmaske, beriget med olier og juice af taiga bær, mætter huden med vitaminer og mikroelementer. Fugter dybt, udjævner hudfarve og aktiverer hudfornyelsesprocesser. Jordbær-, taiga-hindbær- og kaprifoliesaft er rige på organiske syrer og vitaminer, der bidrager til dyb hydrering og næring af huden. Organisk hybenolie indeholder vitamin A og C, som toner huden og forbedrer dens beskyttende egenskaber. Altai havtornolie aktiverer hudfornyelsesprocesser.

Glycerin, Vaccinium Vitis-Idaea Frugtpulver, Rubus Idaeus (Hindbær) Frøpulver, Sucrose Palmitat, Sorbitan Caprylat, Organisk Rosa Canina Frugtolie (organisk hybenolie), Hippophae Rhamnoides Friut Olie (Altai havtornolie), Fragaria Vesca (Frugt Strawberry Strawberry) Juice (jordbærjuice), Rubus Idaeus (hindbær) Frugtsaft (taiga hindbærsaft), Lonicera Caerulea Frugtsaft (kaprifoliumjuice), Parfum, Benzylalkohol, Dehydroeddikesyre, Citronsyre.

MIN MENING: Masken er simpelthen et mesterværk. Fuld fornemmelse af at du gnider jordbær knust med sukker på dig selv. Meget behagelig, delikat konsistens, som marmelade, blandet med rigtige jordbærfrø. Aromaen er passende, naturligt bær, meget velsmagende. Bare aromaterapi. Når det påføres huden, er der en meget behagelig følelse af varme, der varer et par minutter. Masken er meget behagelig, den brænder ikke overalt, trækker ikke. Under handlingen nærer den og toner huden perfekt. Komplet afslapning. Når den vaskes af, mærkes en svag varme igen. Huden efter masken ser meget cool ud - forfrisket, frisk, strålende. RÅD.

[Redigeret af forfatteren den 17. juli 2015]

Orkidé
Kirov Aktivt medlem

Cremen er beregnet til tør hud på fødderne. Standardrør med skruehætte. Konsistensen af ​​cremen er tyk og tæt, aromaen er urteagtig, diskret. Cremen blødgør og nærer virkelig, den absorberes ikke med det samme, det tager tid, men med en massage helt rigtigt. På trods af at cremen er meget nærende, giver den ikke en klæbrig og fedtet følelse. Cremen tilfreds med forholdet mellem pris og kvalitet.

Natasha
Chelyabinsk-ekspert

Jeg fortæller dig om en fremragende hårbalsam:

Flasken er enorm, 600 ml. Låget i den øverste del klikker af, produktet hældes gennem et rektangulært hul.

BESKRIVELSE: Balsam-balsam på birkepropolis genopretter især forsigtigt beskadiget hår og vitaliserer hovedbunden.

Balsam er lavet på birkepropolis med tilsætning af organisk brændenældeekstrakt, æteriske olier af ginseng, lyng og propolismælk.

Ingredienser: Aqua med infusioner af: Pinus Palustris Trætjære, bivoks, pollenekstrakt, birkepropolis, pollen af ​​birkekat, harpiks af birkeknopper, lindenhonning, organisk brændenældeekstrakt, essentiel olie fra ginseng, æterisk olie af lyng, mælkeekstrakt af propolis, Cetearylalkohol Cetylether, Bohentrimoniumchlorid, Guarhydroxypropyltrimoniumchlorid, Parfum, Benzylalkohol, Citronsyre.

MIN OPINION: Balsam ligner meget nr. 3 fra samme linje (fra tab), den samme grønlige nuance, den lugter den samme, urteagtige honning. Kun mere flydende, hvilket er endda godt, da det gør brugsprocessen lettere. Den fordeler sig perfekt gennem håret, omslutter og imprægnerer dem straks. Jeg holder i ca. 15 minutter. Den vasker af uden besvær på trods af teksturens tykkelse og mætning. Håret er perfekt kæmmet, ret glat, behageligt at røre ved, kruser ikke. Jeg kan virkelig godt lide effekten.

Natasha
Chelyabinsk-ekspert

Doy-pack, 100 ml.

Indeholder 100% naturlige ingredienser

En let maske baseret på sibiriske urter, der er specielt udvalgt til dyb fugtgivende og toning, vil hurtigt genskabe træt hud. Takket være naturlige ingredienser virker masken øjeblikkeligt og effektivt, eliminerer spor af træthed, opdateres og forbedrer hudfarven. Organisk ekstrakt af engsød, sibirisk iris og skovdugbær indeholder store mængder organiske syrer og flavonoider, som har antioxidante, fugtighedsgivende, antiinflammatoriske og helbredende virkninger. De genopretter metaboliske processer i huden og forhindrer forekomsten af ​​tegn på aldring. Kold mynte beroliger og toner huden.

Ingredienser: Aqua, Glycerin, Olea Europaea (Oliven) Frugtolie, Organisk Spiraea Ulmaria-ekstrakt (organisk engsødekstrakt), Iris Sibirica-ekstrakt (Sibirisk irisekstrakt), Mentha Piperita (Pebermynte) Bladeekstrakt (chili mynteekstrakt), Alchemilla Vulgaris ekstrakt (dugbærekstrakt), Mentha Piperita (pebermynte) Bladolie (essentiel olie af mynte), Xanthangummi, Acrylater / C10-30 Alkylacrylat-crosspolymer, Natriumhydroxid, Parfume, Benzylalkohol, Dehydroeddikesyre.

Mit indtryk: Nå, endelig, og jeg kom til denne maske)). Hun ser fantastisk ud. Lyseblå tyk gel med mild myntearoma. meget lig tandpasta)). Ligger blødt på huden med et tæt, jævnt lag. Men i første omgang er mine fornemmelser ikke særlig behagelige - jeg anvender efter et rensende mudder, og næsten øjeblikkeligt er der en brændende fornemmelse, der først forsvinder efter et par minutter. Men så bliver det køligt - ansigtet er behageligt koldt, det toner perfekt op, lindrer følelsen af ​​træthed, og endda hovedpinen forsvinder. HER ER EN KØL MASK med terapeutisk effekt).

PS. På bekostning af alle hudtyper tvivler jeg stadig på det. Det forekommer mig, at det er nødvendigt at teste det med forsigtighed. Efter første gang havde jeg endda rødme steder (selv om det måske skyldes muddermasken).

[Redigeret af forfatteren den 11. juni 2015]

Irina
Sankt Petersborg

God sommerstemning alle sammen! Jeg gik til kæresten i dag for at se "noget". Og jeg kiggede på produktet fra vores elskede bedstemor, Agafia-gnidning efter ben på bjørnefedt og fem Buryat-urter.

BEAR FAT har enestående helbredende egenskaber og bruges i vid udstrækning i folkemedicin, indeholder mange vitaminer og sporstoffer til korrekt ernæring af benhuden, absorberes hurtigt og forbedrer effekten af ​​biokomponenter, der udgør balsam.

UDTAGET AF SEMISYLNIK fugter og udglatter fødderne og forhindrer ruhed og revner.

Lingonberry EXTRACT har en udtalt ANTISEPTISK virkning, fremmer helingen af ​​mikrosprækker, toner perfekt huden og mætter den med vitaminer.

UDTRÆK AF BEN-HERB OG KURILS TE nærer og blødgør huden effektivt, har en desinficerende og antiinflammatorisk effekt.

SAMMENSÆTNING: Petrolatum, parafin, bæreolie (raffineret bjørnefedt), hybenolie, sibirisk hørfrøolie, bivoks, Semisilicum-ekstrakt, lingonbærekstrakt, boregræsekstrakt, kuril-teekstrakt, Baikal Schlipt-ekstrakt, Bergamotolie, grantræolie olie, CAMPHORA, MENTHOL, Altai havtornolie.

Fra mig selv kan jeg sige følgende: Jeg brugte kun dette produkt en gang, fordi jeg lige købte det i dag. MINE INDtryK er de mest positive !! DENNE BALM er bare et mirakel !! For det første anvendes den godt, selvom den skulle trækkes ud, men den er let og enkel. For det andet er strukturen ikke fedtet, med en massage af fødderne var den perfekt fordelt over hele fodens overflade. VENNLIG DUFTE. Sammensætningen indeholder CAMPHORA og MENTOL, som behageligt afkøler benene. Jeg behandlede fødder, kalve, negle med denne gnidning.. ALT Kigger på 5 ++++. Jeg tror, ​​jeg vil købe denne vidunderlige balsam både om vinteren og om sommeren.. JEG ANBEFALER AT PRØVE!!

Natasha
Chelyabinsk-ekspert

Hej piger)) Her er en anden interessant ting fra den legendariske bedstemor:

Blid sæbe lavet af naturlige ingredienser renser fint uden at efterlade en følelse af tæthed. Hvid skumlejer tager sig af huden og genopretter dens blødhed og elasticitet samt hårets styrke og glans. Kamchatka vulkansk ler og 5 sæbevidne urter renser forsigtigt kroppen og håret, skummer og vasker uden at forstyrre hudens naturlige balance. 8 koldpressede sibiriske olier bevarede alle fordelene ved bær og frø. På grund af det høje indhold af umættede fedtsyrer nærer olier og fugter huden dybt.

Glycerin, Kaolin, Sodium Cocoyl Isethionate, Ler (Kamchatka hvid vulkansk ler), Linum Usitatissimum Seed Oil (linolie), Pinus Sibirica Seed Oil (pinjekernerolie), Hippophae Rhamnoides Frugtolie (havtornolie), Rosa Canina Frugtolie (hybenolie) ), Abies Sibirica Oil (granolie), Amaranthus Caudatus Seed Oil (amaranth oil), Sinapis Alba Seed Oil (mustard oil), Ricinus Сommunis Seed Oil (castor oil), Saponaria Officinalis Extract (soapwort extract), Gypsophila Paniculata Extract (extract kachima paniculata), Glycyrrhiza Glabra Extract (lakridsekstrakt), Acanthophyllum Glandulosum Extract (tidselekstrakt), Hyssopus Officinalis Extract (hyssop ekstrakt), Parfume.

Mit indtryk: For at være ærlig forstod jeg ikke rigtig dette værktøj. Udadtil er det behageligt. Tyk, delikat struktur, meget behagelig, let afslappende aroma. Farven er let grålig beige. På våd hud bliver produktet til en let olieagtig emulsion. Fordelt blidt. Skummer ikke overhovedet, så det er usandsynligt, at shower gel eller sæbe erstatter helt. Jeg brugte det efter vask. Det ligner mere en maske i struktur, måske ville det være endnu mere korrekt at bruge den - skylles af efter 10-15 minutter. Måske gentager jeg på en eller anden måde i denne version.

Jeg brugte det ikke til hår, det ved jeg ikke. Jeg læste i anmeldelserne, at det hjælper godt med fedtet hår (hår forbliver rent længere).

Jeg forsøgte heller ikke at vaske mit ansigt, selvom denne mulighed blev overvejet i anmeldelserne. Mange er tilfredse, men igen skal hudtypen tages i betragtning, da ler trods alt kan tørre ud.

Her er et multifunktionelt værktøj. Måske kan nogen lide det.

[Redigeret af forfatteren 14. maj 2015]

Natasha
Chelyabinsk-ekspert

En solid, mat sort flaske, så meget som 600 ml. Låget er praktisk, du behøver ikke fjerne det, åbnes og lukkes ved at trykke på.

FREMSTILLERENS BESKRIVELSE: Reducerer hårtab, beskytter det mod skader og spaltning, hvilket gør det tykt og sundt.

Sådan bruges: Påfør i vådt, vasket hår, fordel jævnt over hele længden, lad det stå i 1-2 minutter, skyl med vand. Velegnet til daglig brug.

Ingredienser: Aqua med infusioner af: Pinus Palustris Trætjære, bivoks, pollenekstrakt, burdock propolis, pollen af ​​burdock, brændenælde, kamille, humlekegler, blomsterhonning, organisk marshmallowekstrakt, salvie æterisk olie, spidskommen æterisk olie, pileknudeekstrakt, ekstrakt Propolis mælk, Cetearylalkohol, Cetylether, Bohentrimoniumchlorid, Guarhydroxypropyltrimoniumchlorid, Parfume, Benzylalkohol, Citronsyre.

Balsam er meget tyk, ligesom en pasta, grønlig-beige i farve. Duften er meget behagelig, urteagtig med honningnoter.

Det omslutter håret meget tæt, gendanner og nærer næsten øjeblikkeligt. Jeg holder i 10-15 minutter. Det vasker af uden problemer, men jeg skyller det grundigt ud. Håret efter det er løst, let kæmmet, voluminøst, skinnende. På bekostning af tab - det forekommer mig, at der er en effekt ved regelmæssig brug.

På trods af det anstændige volumen løb jeg tør hurtigt, fordi jeg smører generøst).

[Redigeret af forfatteren den 13. maj 2015]

Natasha
Chelyabinsk-ekspert

Her er et andet fremragende produkt fra Agafia Bath-serien:

Producentbeskrivelse: Indeholder 100% naturlige ingredienser

En skrubbe lavet af urter, kendt i Sibirien for deres vaskemiddelegenskaber, blev skabt til dyb, men blid rensning. Naturlige ingredienser holder hudens naturlige balance uden at give en følelse af tæthed.

Manchuriske birkeknopper og frø fjerner stratum corneum og har en aktiv regenererende virkning. Hvide brændenældetoner forbedrer hudens beskyttende egenskaber. Taiga oregano indeholder æteriske olier, C-vitamin og flavonoider, beroliger huden, gør den glat og blød. Organisk sæbeurtekstrakt - en gammel dybrens.

Ingredienser: Aqua, Laurylglucosid, Acrylates / Vinyl Neodecanoate Crosspolymer, Kaliumhydroxid; Betula Manshurica Frøpulver (knopper og frø af manchurisk birk), Lamium Album Pulver (hvid brændenælde), Origanum Vulgaris pulver (taiga oregano), Organisk Saponaria Officinalis ekstrakt (organisk sæbeurtekstrakt), Polyethylen, Benzylalkohol, Benzoesyre, Glycerin, Sorbinsyre, Citronsyre, klorophyllin-kobberkompleks, parfume.

Jeg greb så mange som 2 pakker af dette produkt. Det forbruges hurtigt, nok til 4-5 gange maksimalt. Den første ting, der imponerede mig behageligt, var aromaen, så cool, naturligt badende, afslappende og lækker. En birkekost og noget blomstret. Generelt er det det bedste til badet. Skrubben er mørkegrøn i farve, har en gel, ret flydende struktur. Eksfolierende partikler af 2 typer - små, der er mange af dem, og større i størrelse er der få af dem. De ligner knuste tørre blade. Skrubben virker delikat, men det rydder faktisk ret godt op. Jeg kan lide. Kun én MEN: vask den meget forsigtigt af, ellers kan disse små partikler forblive på huden. Resten er et meget behageligt og behageligt værktøj. En god mulighed for afslapning))

[Redigeret af forfatteren den 29. april 2015]

natalia
Minsk Aktivt medlem

Jeg ønsker at give min feedback på en simpel budget ansigtsmaske, der ikke kun passer på dit smukke ansigt, men også giver et stykke sommer.

Jeg må straks sige, at jeg altid har undgået mærket af Granny Agafias opskrifter. Hvorfor ved det ikke. MEN. Efter at have set mange positive anmeldelser blev det meget interessant at prøve. Desuden forstyrrer tilgængeligheden af ​​dette mærke ikke dette..

Phytoactive Vitamin Face Mask fra Agafia Bath-serien.

Fra producenten:

Indeholder 100% naturlige ingredienser Fytoaktiv ansigtsmaske, beriget med olier og juice af taiga bær, mætter huden med vitaminer og mikroelementer.

Fugter dybt, udjævner hudfarve og aktiverer hudfornyelsesprocesser. Jordbær-, taiga-hindbær- og kaprifoliesaft er rige på organiske syrer og vitaminer, der bidrager til dyb hydrering og næring af huden. Organisk hybenolie indeholder vitamin A og C, som toner huden og forbedrer dens beskyttende egenskaber. Altai havtornolie aktiverer hudfornyelsesprocesser.

Sammensætning:

Glycerin, Vaccinium Vitis-Idaea Frugtpulver, Rubus Idaeus (Hindbær) Frøpulver, Sucrose Palmitat, Sorbitan Caprylat, Organisk Rosa Canina Frugtolie (organisk hybenolie), Hippophae Rhamnoides Friut Olie (Altai havtornolie), Fragaria Vesca (Frugt Strawberry Strawberry) Juice (jordbærjuice), Rubus Idaeus (hindbær) Frugtsaft (taiga hindbærsaft), Lonicera Caerulea Frugtsaft (kaprifoliumjuice), Parfum, Benzylalkohol, Dehydroeddikesyre, Citronsyre.

Volumen: 100 ml.

Skubbe:

Masken var endda meget interessant.

Farven er nøjagtigt som de knuste bær. Og duften af ​​jordbær og noget andet skov. Så snart du åbner den, er der en 100% sommerfølelse. Og solen. Og jordbær.

Masken er ikke cremet, men snarere gel. Hvis du overdriver det, flyder det.

Når det påføres ansigtet, vises en opvarmningseffekt med det samme. Meget interessant arbejde med en maske. Gipsmasker afgiver normalt varme på denne måde..

Det anbefales at holde i 10 minutter. Jeg går lidt mere.

Masken absorberes ikke specielt. Vaskes godt af.

fugter - ja, meget godt. Men jeg har bestemt brug for cremepleje efter masken..

toner og opdateres - ja.

Nå plus - et stykke sommer.

Så hvis du savner de længe ventede solskinsdage, anbefaler jeg det.

Score 4+ (god pleje uden at løse globale problemer).

"Husk skovbærene med smør og smør dit ansigt. Efter en halv times vaske dig selv, undre dig i spejlet: hvor glat og ømt huden er."

LiveInternetLiveInternet

  • registrering
  • input

-Mærker

-Kategorier

  • Lacomaniac (155)
  • Heldig (76)
  • Negleværktøj og tilbehør (19)
  • Teknikere (12)
  • Effekt toppe (11)
  • Helbredende lakker (11)
  • Til fjernelse af neglelak (8)
  • Befæstelse og bund (7)
  • Ansigtspleje (119)
  • Masker (34)
  • Vask (17)
  • Skrub (16)
  • Natcreme (16)
  • Makeupfjerner (16)
  • Andet (15)
  • Dagcreme (15)
  • Øjencreme (12)
  • Serum (8)
  • Hjemmebehandlinger (7)
  • Tonic (7)
  • Salonbehandlinger (2)
  • Kropspleje (94)
  • Andet (23)
  • Kropscremer / lotioner (23)
  • Skrub (16)
  • Brusegeler (14)
  • Til hænder (12)
  • Til fødder (11)
  • Anti-cellulite (10)
  • Deodoranter (4)
  • Hals (1)
  • Halsudskæring og bryst (1)
  • Til trætte ben og vener (1)
  • Hår (72)
  • Shampoo (28)
  • Balsam (12)
  • Masker (12)
  • Andet (10)
  • Leave-in (10)
  • Behandling af hår og hovedbund (8)
  • Hjemmebehandlinger (4)
  • Ender (4)
  • Styling (3)
  • Hårfarve (3)
  • Termisk beskyttelse (2)
  • Øjne (69)
  • Skygger (32)
  • Mascara (20)
  • Blyanter (5)
  • Eyeliners (4)
  • Skyggebund (2)
  • Foringer (2)
  • Nyttig information (48)
  • Spørgsmål / svar (23)
  • Mesterklasse (17)
  • Hvidbog (12)
  • Makeup tricks (8)
  • Makeup regler (4)
  • Læbe (40)
  • Hygiejnisk (14)
  • Glitter (11)
  • Læbestifter (10)
  • Blyanter (2)
  • Fra administration (39)
  • Meddelelse (33)
  • Regler (3)
  • Hjælp (2)
  • Ansigt (38)
  • Pulver (10)
  • Andet (9)
  • BB creme (5)
  • Concealer (4)
  • Fundament (3)
  • Makeup base (3)
  • Makeupbørster (2)
  • Highlighter (1)
  • Bronzer (1)
  • Blush (1)
  • Dufte (27)
  • Videoer (18)
  • Kosmetiske værktøjer / tilbehør (15)
  • Ekspertkonsultation (3)
  • Solarium og solbadning (1)
  • Salonbehandlinger (1)

-E-mail-abonnement

-Søgning i dagbogen

-Statistikker

Kompleks til styrkelse og vækst af hår - Opskrifter af bedstemor Agafia Agafias førstehjælpskasse

Tirsdag 3. december 2013 10:30 + i citatblokken

Produktnavn: Kompleks til styrkelse og vækst af hår - Opskrifter af bedstemor Agafia Agafias førstehjælpskasse

Produktvolumen: 7 ampuller à 5 ml

Fra producenten: Olie honningplantekompleks i ampuller til styrkelse og vækst af hår giver intensiv hårpleje. Hver ampul indeholder afbalancerede aktive stoffer: planteplacenta, sojabønneolie, cedertræsnøddeolie, agaveolieekstrakt, hvedekimolie, rød peberolie, kongelig gelé, propolisolieekstrakt, bi-brødolieekstrakt, kamilleolie, climbazol, antioxidantkompleks.

Honningplantekomplekset anbefales til alle hårtyper.


Min anmeldelse:

Introduktion: Mit hår lider ikke af overdreven hårtab. I år har jeg ikke observeret en sæsonbestemt efterårssmelt. Men! Desværre er mit hår MEGET tyndt. Og jeg voksede dem op under skulderbladene. Når de er løse, sparer det naturlige volumen mig. Men det er værd at vokse op - jeg suger. Og hvis flettet i en fletning, så vil det være en rottehale.

Generelt er det kun dem med fint hår, der forstår problemet. Det er problematisk at bære sådant hår med en længde under skulderen..

Som jeg allerede har sagt, lider jeg ikke af overdreven tab. Jeg er pedant nogle steder, der var en tid af nysgerrigheds skyld - jeg tællede mængden af ​​hår, der faldt ud - per dag falder det inden for det normale interval. Dette forhindrer mig dog ikke i at freakere, når jeg ser løst hår tilbage i badeværelset efter at have vasket mit hår. Ja, jeg bliver vild for hvert hår.

Med en sådan baggrund besluttede jeg at købe midler fra at falde ud - for at teste det. Valget faldt på RBA, da jeg altid og i alt foretrækker at starte i billige analoger og derefter gå videre til dyrere - indtil jeg finder det bedste produkt til mig selv.

Nu om komplekset. Komposition på billedet.

Komplekset er forseglet i plastemballage

Ampuller kan kun skæres med en saks, som skal tages hånd om i badeværelset på forhånd. En ampul er ikke nok for hele mit hoved, nogle gange tilføjer jeg RBA-opstrammende hårolie oven på den indeholdte ampul, nogle gange bruger jeg den i en soloversion. Jeg løb allerede tør for den første pakke ampuller, jeg testede dem med forskellige midler og i forskellige kombinationer, hvad kan jeg sige om produktet?

Komplekset er lidt fedt, men ikke meget fedt, meget let. Effekten af ​​det er kumulativ. Fra de første 2 ampuller syntes det ikke meget, men den 4. var det allerede meget mærkbart. Jeg vil bemærke - jeg brugte ampullerne før hver vask, efterlod dem i hovedbunden i 2-9 timer under posen (ofte sov jeg med den på hovedet).

Generelt er jeg tilfreds, jeg har allerede modtaget den anden pakke, jeg tror jeg vil købe mere. Et par gange om året bruger kurset ikke skade.

Selvom selve komplekset er magisk, vil jeg ikke kalde det, men håret falder ud, når man vasker / kæmmer, som et resultat blev det meget mindre. I kombination med shampoo mod hårtab - Opskrifter af bedstemor Agafia Agafias førstehjælpskasse, i alt ca. 50% mindre hår, jeg mister. Om nogen effekt vil forblive efter ophør af brugen - det ved jeg ikke. Jeg ønsker at gennemføre et kursus med 4 pakker af komplekset.


Fordele og ulemper:

+ har en god, kumulativ virkning

- ampullen er ikke nok til hele hovedet

Velegnet til: Personer med problemet med overdreven hårtab, hvis du vil reducere problemet ved at bruge billige produkter.

Min vurdering: 9.5 / 10 (på grund af manglende magi)

Granny Agafya (officiel butik)

OPSKRIFTER FRA BESTEMMEN AGAFIA. Ermakova Agafya Tikhonovna, det er hun, der er den berømte bedstemor i Rusland, der ved nøjagtigt hvilke urter - hvad der behandles. Baseret på den sibiriske urtelægers opskrifter blev det kosmetiske mærke "Opskrifter af Babushka Agafia" oprettet.

Som du ved, har sibiriske urter helbredende egenskaber og forbedrer en persons ydre og indre tilstand. Derfor skal opskrifterne indeholde de mest nyttige og effektive urtepræparater samt organiske ekstrakter, olier og andre naturlige ingredienser..

Det særegne ved sammensætningen af ​​kosmetik i indholdet af "smeltevand", som er skabt i produktionen på den mest naturlige måde. Kvaliteten er bevist ved protokollerne fra det uafhængige laboratorium "LIVING WATER" nr. 1324 dateret 17. december 2011. For at have en sæbebase og et tilstrækkeligt tykt skum bruger sammensætningen en sæberot og en infusion af fem sæbeurter. Forresten er det Granny Agafias sæbe, der er det mest berømte produkt af dette mærke. Også kendt i linjen af ​​Granny Agafia's Opskrifter shampoo på forskellige urter.

Indeholder ikke skadelige kemikalier som parabener, mineralolier, SLS, SLES, silikoner, syntetiske duftstoffer, skadelige petrokemikalier.

Sortimentet inkluderer følgende kosmetiklinjer:

-Bedstemor Agafias opskrifter

-Agafias urter og præparater til badet

-Agafias fantastiske serie

-Agafia-serien på 5 juice

-Urter og gebyrer på Agafias sorte sæbe

En yderligere fordel ved produkterne er, at du kan finde folkemusikopskrifter på etiketterne.

Vi håber, at du er overbevist om, at GRANDMA AGAFIA'S OPDRAG utvivlsomt er:

  1. kvalitet,
  2. naturlig,
  3. helbredelse og
  4. vigtigst af alt effektiv kosmetik,

hvorfra du vil føle ungdom og skønhed.

Oprindelsesland: Rusland.

Ampuller til hår Granny Agafia - Anmeldelse og anmeldelser

Dmitry Sidelnikov 7. december 2015

Linjen af ​​urtehårskomplekser TM "Agafia's First Aid" (producent - LLC "First Solution", Rusland) inkluderer fire produkter, der har til formål at rette hår- og hovedbundsproblemer.

Ifølge producenten er den terapeutiske effekt baseret på virkningen af ​​afbalancerede aktive stoffer. Hver kapsel indeholder naturlige vegetabilske olier, olieekstrakter, vitaminer, antioxidanter og climbazol - et nyt svampedræbende middel, der reducerer skæl og forhindrer dets forekomst.

Line af anlægskomplekser:

  • "Mod skæl" - bruges til at forhindre seborrheisk dermatitis.
  • "Mod hårtab" - kompleks til heling og styrkelse af rødderne.
  • "Til regenerering af tørt og beskadiget hår" - et præparat der sigter mod at forbedre og gendanne hår.
  • "Til styrkelse og voksende hår" - komplekset er angivet for alle typer hår som et generelt middel til styrkelse, helbredelse og pleje.

En række produkter har bestået laboratorietest ved Den Russiske Føderations Central Research Institute of Healthcare Komplekset er ikke et lægemiddel.

Sådan bruges ampuller

Produktet er flydende i struktur, fedtet. Fyldt i 5 ml plastampuller, der let kan åbnes ved at bøje spidsen. I en papkasse - 7 stykker. En ampul - til en applikation.

Åbn ampullen lige inden brug. Påfør olien med lette masserende bevægelser på tør hovedbund og hår helt ved rødderne. For bedre distribution kan du bruge en fin kam. Efter påføring anbefales det at sætte en plastikhætte på og dække dit hoved med et varmt håndklæde. Lad produktet være på håret i 30-40 minutter. Skyl derefter hovedbunden og håret godt på den sædvanlige måde.

Som instruktionerne siger, skal komplekset tages 1 eller 2 gange om ugen i 2-3 måneder. For hele kurset skal du bruge to eller tre pakker med midler.

Anmeldelser af ampuller "Granny Agafia"

Der er mange anmeldelser på "Babushka Agafya" anlægskomplekset på Internettet. De fleste af dem handler om to midler: mod hårtab og til styrkelse af hår. Kundeanmeldelser er ret modstridende: der er både entusiastiske og skuffede. Forfatterne af kommentarerne er hovedsageligt piger og unge kvinder, der har haft problemer med hovedbunden og hovedbunden på grund af stress, graviditet, amning og sæsonmæssig vitaminmangel. Blandt fordelene ved lægemidlet bemærker de fleste kunder:

  • lav pris (ca. 100 rubler);
  • praktisk anvendelse
  • praktisk og stilfuld emballage.

De vigtigste klager over stoffet:

  • dårligt skyllet af
  • har en specifik lugt;
  • sjældent til salg.

Kritik skyldes også den lange varighed af applikationsforløbet og ansøgningens varighed. Derfor følger mange kunder ikke hele behandlingsforløbet og begrænser sig til en pakke uden at lægge mærke til den mirakuløse effekt af lægemidlet. Der er klager over kløe og tørhed i hovedbunden efter påføring af olien.

På trods af de kategoriske anmeldelser har ampuller mange fans. "Ampullerne reddede mig fra at falde ud... Håret stoppede med at falde ud", "Håret er blevet styrket og vokser hurtigere," skriver kvinder og bakker deres ord med fotografier før og efter. Men det er vanskeligt at vurdere effekten af ​​produktet fra fotografierne.

Anti-skælproduktet fik flere positive anmeldelser. Købere er tilfredse med den antiseborrheiske virkning af komplekset, desuden bemærker de den fugtgivende effekt på hovedbunden: ”Jeg bruger den 2 gange om ugen, jeg har allerede købt den anden kasse.... håret synes tydeligvis om det ”; ”Disse ampuller har fjernet en lille smule efterårsskæl fra mig. Jeg er tilfreds med effekten på håret. Glattere, sundere og mere forfriskende udseende. ".

Kunder, der har prøvet alle produkterne i linjen, bemærker urtekomplekset til hårregenerering. Ifølge anmeldelser hjælper det perfekt med at genoprette tørt og beskadiget hår efter en ferie på havet, stranden og gendanne den tabte glans. Kvinder anbefaler også at opvarme ampullen i varmt vand for at opnå større effekt og påføre olien varm. Nogle bruger olie til at lave hjemmelavede masker..

Konklusionen er, at der på baggrund af positive kommentarer på kvinders internetfora og på gennemgangssiderne irecommend.ru, otzovik.ru, der også er meninger fra mennesker, der ikke bemærkede nogen positiv effekt af stoffet på håret eller følte en negativ effekt: skæl, tørhed, kløe.

Video anmeldelser

En videoanmeldelse fra onlinebutikken agafya.com.ua, der fortæller om sammensætningen, handlingen og brugen af ​​produktet "Mod hårtab" fra Agafya First Aid Kit-serien:

Gennemgang af videobloggeren på YouTube-kanalen "Tomme krukker" om brugt kosmetik, herunder ampuller fra "Granny Agafia":

Videoblogger om hans erfaring med hårgendannelse og tre måneders brug af Agafias First Aid Kit:

Det Er Vigtigt At Vide Om De Masker Til Håret

De bedste hårmasker ifølge anmeldelser. TOPP 26

Hårmasker bruges aktivt af moderne kvinder, da de perfekt beskytter og plejer hår når som helst på året. Fondens sammensætning indeholder helt forskellige komponenter, da hver producent ønsker at gøre sit produkt attraktivt for andre og de bedst sælgende.

Aloe juice til hår: fordele, applikationer, opskrifter til hjemmelavede masker

Aloe er kendt af alle som et husplante. Mange amatørblomsteravlere føder ham derhjemme og bruger ofte aloejuice til hår. Planten er rig på næringsstoffer, forårsager ikke bivirkninger, når den påføres, den bruges ikke kun i kosmetologi, men også i farmakologi.